Tekerlekli Sandalyeler İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor

Adıyaman Belediyesi, hayırsever işadamı Hasan Taşar tarafından gönderilen engelli araçlarını, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Tekerlekli Sandalyeler İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor
Adıyamanlı hayırsever işadamı Hasan Taşar tarafından Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi’ne (TOGEM) dağıtılmak üzere gönderilen tekerlekli sandalyeler, ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırılıyor.

Son olarak Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş tarafından, 77 yaşındaki Zinnet Karcı’ya hediye edilen akülü araç, Zinnet Karcı’nın eşi Hacı Karcı’ya teslim edildi.

TOGEM binasında teslim edilen araç için çok mutlu olduğunu söyleyen yürüme engelli Zinnet Karcı’nın eşi Hacı Karcı, Hasan Taşar başta olmak üzere, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve TOGEM yetkililerine çok teşekkür etti.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise yaptığı açıklamada, “Her fırsatta Adıyaman’daki engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye gönderen hayırsever işadamımız Hasan Taşar’a biz de çok teşekkür ediyoruz. Tekerlekli sandalyeye kavuşan ablamıza da şifalar diliyoruz” diye konuştu.

TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada, hayırseverlerden gelen yardımları gerçekten ihtiyacı olan kişilere ulaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, desteklerinden dolayı hayırsever işadamı Hasan Taşar ile Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu başta olmak üzere herkese teşekkür etti.
Kaynak: İHA