Plakalar İçin İhale Yapılacak

Yeni terminalde çalışacak olan taksi yazıhaneleri için T plaka ihale süreci uygulaması başlıyor. Düzce Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan ihale duyurusunda (T) Plaka Dağıtımı ve Çalışması için hak satışı yapılacak.

Plakalar İçin İhale Yapılacak
Düzce Belediye Meclisinin kararı doğrultusunda Belediye encümenince Yeni Terminal Taksi Yazahanesinde çalışmak üzere 10 adet ‘10 Yıl süreli Ticari Taksi Çalışma Hakkı’ Açık Teklif Usulü arttırma yöntemi ile ihale edilecek. Katılımcılar için; 25 Ağustos 2016 Perşembe Günü saat 14:00 da Hizmet Binası Encümen Salonunda ihale yapılacak. İhaleye girecek olanların şartname hükümlerince hazırlayacakları belgeleri ihale saatine kadar Yazı İşleri Müdürlüğüne ‘Alındı Belgesi’ karşılığında teslim etmeleri gerekiyor. Her bir Çalışma Hakkı için KDV Hariç muhammen bedel ve geçici teminat tutarı 16.250.00 TL, geçici teminat bedeli ise 987.50 TL olarak belirlendi.

Ayrıca 7 Adet ( T ) Plaka Dağıtım ihalesi ise 16 Ağustos 2016 Salı Günü saat 16:00’da Belediye Encümeni tarafından Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak olup ihaleye katılacak olanların gerekli belgeleri ihale saatine kadar Yazı İşleri Müdürlüğüne ‘ Alındı Belgesi ’ karşılığında teslim etmesi gerekir. Bu ihalenin ise her bir ( T ) Plaka için KDV Hariç muhammen bedeli 54.500.00 TL, Geçici Teminat Bedeli ise 11.632.00 TL’ dir.
Kaynak: İHA