Ford Otosan Sünnet Şöleni

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen geleneksel Ford Otosan Sünnet Şöleni’nde 62 çocuk sünnet edildi.

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen geleneksel Ford Otosan Sünnet Şöleni’nde, anne veya babası Ford Otosan İnönü Fabrikası'nda çalışan 62 çocuk sünnet edildi.

52 Ford Otosan çalışanının 62 çocuğu için düzenlenen şölene, çok sayıda davetli katıldı. Çocuklar, animatörler eşliğinde eğlenirken, hem sünnet olan hem de konuk çocuklara hediyeler dağıtıldı.

Sünnet Şöleni’nde Ford Otosan çalışanlarına ve ailelerine yönelik konuşma yapan İnönü Fabrikası Müdürü Sabri Çimen, “10 bin kişiyi aşkın çalışanıyla otomotivin istihdam lideri Ford Otosan olarak çalışanlarımız ve aileleri ile hayatımızın önemli anlarını paylaştığımız için büyük memnuniyet duyuyoruz. Bir araya geldiğimiz bu tür etkinliklerin, büyük bir aile olan Ford Otosan ekibi arasındaki dayanışmayı, dostluk ilişkilerini ve güç birliğini arttırdığına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

2003 yılında başlatılan sünnet şölenlerinde bugüne kadar toplam 520 Ford Otosan çalışanının 622 çocuğu sünnet edildi. Gölcük ve Yeniköy fabrikalarıyla birlikte toplam 2 bin 905 çocuk sünnet edilmiş oldu.
Kaynak: AA