Erzincan İl Genel Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı

Vali Ali Arslantaş, Erzincan İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantısına katıldı.

Beş gün sürecek ve yatırım çalışmalarının görüşüleceği toplantıların ilk oturumu Vali Ali Arslantaş'ın katılımı ile gerçekleşti.

Ülkenin ve Erzincan'ın sıkıntılı bir süreçten geçtiğini söyleyen Vali Arslantaş, milletin iradesine ve hükümetin işleyişine müdahale etmek isteyen üniformalı terörist grubun, yine milletin müdahalesi ile karşı karşıya kaldığını söyledi.

Vali Arslantaş, 'Ancak milletin irfanı, feraseti ve kendi seçtiği iradesine sahip çıkmasıyla bu süreci atlattık. Şu anda ilimizde asayiş berkemal. 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gecede nasıl ayakta ise şu anda da ayakta' dedi.

Erzincan İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun ise Vali Ali Arslantaş'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Erzincan İl Genel Meclisi'nin parti ayrımı gözetmeksizin, tüm Meclis üyeleri ile birlikte, beraberlik örneği sergilediğinin altını çizdi. Tuygun, Erzincan'daki kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmaları ile köy ve ilçelerdeki yatırımlarda ortak kararlar alınarak çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Kaynak: AA