Büyükşehir'den 7 Kilometrelik Asfalt Çalışması

Manisa il genelinde hız kesmeden asfaltlama çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı Kemiklidere Mahallesi ile Akhisar Beyoba Mahallesi’ni birbirine bağlayan 7 kilometrelik yolda asfalt çalışmasına başladı.

Büyükşehir'den 7 Kilometrelik Asfalt Çalışması
Manisa Büyükşehir Belediyesi, ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan Saruhanlı Kemiklidere Mahallesi ile Akhisar Beyoba Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolda asfalt çalışmasına başladı.

Yaklaşık 7 kilometrelik yolda şuana kadar çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla yaz boyunca Manisa’nın il genelinde asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Saruhanlı Kemiklidere Mahallesi ile Akhisar Beyoba Mahallesi’ni birbirine bağlayan ve aynı zamanda mahalleler arası ulaşımın sağlandığı yolda asfalt çalışmasına başladık. Bakımsız bir durumda olan yolda çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşlarımız konfora kavuşacak” dedi.

Yollarının bozukluğu nedeniyle zorluk yaşayan vatandaşların sorunlarına neşter vurduklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Gençoğlu, “Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mevcut yolun ilçe sakinleri tarafından büyük beğeni alacağını düşünüyorum. İnşallah kısa sürede vatandaşlarımız tozlu yoldan asfalt yola kavuşacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA