Olimpiyata Gidecek Sporcunun Bıçaklanması

Galatasaraylı kürekçi Kuşku'nun, Sakarya'da trafikte çıkan tartışmada bıçakla yaralanması olayına karıştığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen bir kişi daha adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Galatasaraylı kürekçi Enes Kuşku'nun, Sakarya'da trafikte yaşanan tartışmada bıçakla yaralanması olayına karıştığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen bir zanlı daha adli kontrol şartıyla salıverildi.

Alınan bilgiye göre, Karasu ilçesindeki yakınlarını ziyaretten dönen Kuşku'nun bıçakla yaralandığı olaya karıştığı iddiasıyla aranan S.B. (23), İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim oldu.

İfadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen S.B, sevk edildiği nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ekipler, E.N'nin (23) yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

2016 Rio Olimpiyat Oyunları kotası alan Galatasaraylı kürekçi Enes Kuşku, 4 gün önce arkadaşları Mücahit Sağlık ve Fatih Kılıç ile otomobilde giderken, Sakarya'da trafikte yaşanan tartışmada bıçakla yaralanmıştı. Kuşku, Sakarya Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından İstanbul'daki özel bir hastaneye sevk edilmişti. Kuşku'yu bıçakladığı iddiasıyla dün adliyeye sevk edilen S.Ş. (23), sporcunun hayati tehlikesi bulunmadığı için adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Kaynak: AA