Emet Belediyesi'nden Kaynarca Mahallesi'ne Park

Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ilçenin en eski mahallelerinden Kaynarca Mahallesi’ne yaptırılacak olan aile parkı için çalışmalara başladığını ifade etti.

Emet Belediyesi'nden Kaynarca Mahallesi'ne Park
yeni park ile mahalenin güzel bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Koca, "Kaynarca Mahallesi Odaönü Mevkii’nde atıl bulunan ve çevre kirliliğine de sebep olan arazide hafriyat çalışmalarına başladık.Bu alan oyun grupları, spor aletleri ve halkımızın oturabileceği mekanlar yapılacak.Geniş bir alanda yapımı düşünülen oyun parkı hem görsel ve çevresel kirliliğin önüne geçilmesini sağlanacak, hem de çocuklarımız için bir oyun parkı kazandırmış olacağız" diye konuştu.

Kaynarca Mahallesi Muhtarı Dursun Gökduman da, mahallelerinde atıl durumda bulunan alanın hafriyat ve park düzenlemesi ile mahallelerine bir güzellik katacağını belirterek, "Bu alanda bir çocuk oyun parkımızın eksikliği hissediliyordu. Hem çocuklarımız parkta eğlenecekler hemde halkımız mahallelerinde soluk alanabilecekleri bir parka kavuşacaklar. Park yapım çalışmaları için belediye başkanımız Mustafa Koca’ya mahalle halkım adına teşekkür ediyorum“dedi.

(MS-EFE)
Kaynak: İHA