Burdur'da Trafik Kazası Açıklaması 2 Ölü, 7 Yaralı

Kaza anında olay yerinden geçen Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yalçın Yüksel yaralılara müdahale etti

Burdur'da iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Adıgüzel'in (44) kullandığı 43 KH 383 plakalı otomobil, Burdur-Karamanlı karayolundaki Çendik mevkiinde karşı yönden gelen Ferhat Ceylan'ın idaresindeki 34 GA 3052 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Mehmet Adıgüzel'in kullandığı otomobilde sıkışan 2 kişi Burdur Belediyesi ekipleri tarafından aracın kesilmesiyle bulundukları yerden çıkarıldı. Vatandaşlar da araçlarda bulunan yaralıları çıkarmakta yardım etti.

Kazada, 43 KH 383 plakalı otomobilde bulunan Mehmet Adıgüzel, Recep Eroğul (36), Nuri Adıgüzel (35), Ahmet Korkmaz (34) ve Musa Korkmaz (27) ile diğer araçta bulunan Özge İmamoğlu (25), Suzan Ceylan (35), Beyza Ceylan (12) ve Ravza Ceylan (6) ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan, Musa ve Ahmet Korkmaz hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi. Cenazeler otopsi için Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan kaza anında olay yerinden geçen Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yalçın Yüksel de yaralılara müdahale etti.
Kaynak: AA