Vali Toprak Ve Eşinden MABEK'e Bayram Ziyareti

Malatya Valisi Mustafa Toprak, bayramın son günü eşi Selime Toprak ile birlikte Malatya Beydağı Konaklama Tesislerini ziyaret ederek Suriyeli aileye misafir oldu.

Vali Toprak Ve Eşinden MABEK'e Bayram Ziyareti
Malatya Beydağı Konaklama Tesisleri ziyaretinde Afet ve Acil Durum İl Müdürü Hamza Demiralp ve tesis yetkilileri tarafından karşılanan Vali Toprak, ilk olarak tesisin idari birimlerinde incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Sağlık merkezi ile sosyal tesisleri de inceleyen Vali Toprak, Ramazan Bayramı dolayısı ile izin alarak Hatay’a bayramlaşmaya giderken Doğanşehir ilçesi Çobandere mevkinde meydana gelen trafik kazasında vefat eden 71 yaşındaki Abdurahman El Susi’nin ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Suriyeli konuklar tarafından sevgi ve coşku ile karşılanan Vali Toprak daha sonra eşi ile birlikte bir ailenin misafiri oldu.

Suriyeli çocuklarla da yakından ilgilenen ve çeşitli hediyeler veren Toprak çiftine teşekkür eden Suriyeli misafirler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Milletinin kendileri için yaptıklarına minnettar olduklarını ifade ettiler.

Türk Devletinin ve Milletinin muhacir kardeşleri için her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiğini belirten Vali Toprak, kamptaki görev yapan polis memurları ile de bayramlaştı. Vali Toprak görevli memurlara fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.
Kaynak: İHA