Atatürk Havalimanı Saldırısında Yaralanan Gümrük Muhafaza Memuru Kurban Kesilerek Karşılandı

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda üç canlı bomba ile düzenlenen terör saldırısında yaralanan gümrük muhafaza kısım amiri Aydın Doğan Tıraşoğlu memleketi Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yakınları tarafından şükür kurbanı kesilerek karşılandı.

Atatürk Havalimanı Saldırısında Yaralanan Gümrük Muhafaza Memuru Kurban Kesilerek Karşılandı
28 Haziran’da İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 3 ayrı canlı bomba ile düzenlenen terör saldırısında 42 kişi hayatını kaybetmiş, 238 kişi de yaralanmıştı. Saldırıda yaralanan Gümrük Muhafaza Amiri Aydın Doğan Tıraşoğlu tedavi gördüğü hastaneden taburcu olmasının ardından memleketi olan Osmaniye’nin Kadirli ilçesine geldi. Baba ocağı olan Kadirli ilçesinde Tıraşoğlu kurban kesilerek karşılandı. Kardeşinin sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini belirten ağabeyi Kadir Tıraşoğlu, “Bu saldırıyı ve terörü lanetliyorum. Kardeşim İstanbul’daki hain saldırıda yaralandı. Bir süre hastanede tedavi gördü. Şu anda da Kadirli’ye geldi. Biz yakınları olarak kendisini şükür kurbanı keserek karşıladık. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Allah böyle acılar bir daha ülkemize yaşatmasın inşallah” şeklinde konuştu.

Atatürk Havalimanı saldırısında kaçanları kurtarmak için dış hatlar geliş kapısını açan Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu teröristin bombayı patlatmasıyla olay yerinde şehit düşmüştü. Memleketi Hatay’ın İskenderun ilçesinde toprağa verilen şehit Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu’nun cenaze törenine Aydın Doğan Tıraşoğlu hasta yatağından kalkıp yaralı haldeyken katılmıştı.
Kaynak: İHA