Selami Şahin'den Unutulmaz Gece

Sunis Efes Royal Palace Resort’de sahne alan ünlü sanatçı Selami Şahin, İzmirli hayranlarına coşku dolu bir bayram yaşattı.

Selami Şahin'den Unutulmaz Gece
Arabesk müziğinin usta isimlerinden biri olan Selami Şahin, İzmir’in Menderes ilçesinde bulunan Sunis Efes Royal Palace Resort’te hayranlarıyla bir araya geldi. Sahneye hayranlarının alkışları eşliğinde çıkan usta sanatçı, konserine ’Seninle Başım Dertte’ adlı parçası ile başladı.

Bin 200 kişinin katıldığı konserde Selami Şahin, 55 yıllık müzik hayatında ölümsüzleştirdiği birbirinden güzel bestelerini İzmirliler için seslendirdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Şahin, hayranlarına rüya gibi bir gece yaşattı. Sahne aralarında konuklarıyla sohbet eden usta sanatçı, sıcak ve samimi yaklaşımıyla hayranlarından tam not aldı.

Hayranlarına müjde

Konser öncesi kuliste gazetecilere demeç veren usta sanatçı hayranlarına yeni albüm müjdesini verdi. Henüz adını ve albümde kaç adet parça olacağını söylemeyen usta sanatçı, yeni albümün ardından 55 yıllık müzik kariyerinde yapmış olduğu birbirinden hit 30 parçanın bulunduğu farklı bir albüm çıkaracağını ifade etti.

Selami Şahin, kendisini dinlemeye gelen bin 200 hayranı ile bayramlaştı. Şahin, ‘’Ramazan bayramınız mübarek olsun. Sevgi ve barış içerisinde kin, nefret bitsin artık. Ya rabbim el ele olalım yürek yüreğe olalım nice bayramlar diliyorum dedi.

Oteli çok beğendiğini ve her şeyin mükemmel olduğunu söyleyen Selami Şahin, kendisine yöneltilen ‘’Lider’e burada düğün yapılır mı?’’ sorusuna, ‘’Onlar benim evlatlarım, onlar nereye isterse ben oraya uyum sağlarım’’ dedi.

Lider Şahin ve İrem Dereci’nin yaşadığı sürpriz aşk, Selami Şahin’in ‘’Oğlum evlenmez, hayatını yaşıyor’’ açıklaması ile magazin gündemi en üst sıralarında yer almıştı. Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı’nda görüntülenen İrem Derici, Lider Şahin’in ailesinin yaşadıkları sürpriz aşkı onaylamadığı iddialarına ‘’Öyle bir durum yok, her şey güllük gülistanlık. Herkes gayet huzurlu” demişti. Yapılan açıklamalardan sonra İrem Derici ve Lider Şahin’in ailesi arasındaki gerginlik sona ermiş gibi görünüyor.

Yoğun bir bayram geçirdiğini belirten usta sanatçı, ailesi ile birlikte Çeşme’deki yazlığına giderek biraz tatil yapacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA