Ramazan Bayramı Turgutlu'yu Bir Araya Getirdi

Turgutlu protokolü Ramazan Bayramı dolayısıyla Orta Park’ta bayramlaştı. Bayramlaşmanın sonrasında Kaymakam Necmi Akman, Belediye Başkanı Turgay Şirin ve beraberindekiler Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Gaziler Vakfı’nı, Turgutlu’nun şehitleri Ali Şahin ve Tolga Artuğ’un ailelerini ziyaret ederek, şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla andı.

Ramazan Bayramı Turgutlu'yu Bir Araya Getirdi
Turgutlu protokolü, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde bir araya gelerek bayramlaştı. Orta Park Kafeterya’da düzenlenen bayramlaşma törenine Turgutlu Kaymakamlığı’na vekalet eden Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Başkan Yardımcıları İskender Tunç ve Mithat Erden, Garnizon Komutanı Ömer Haşim Olgun, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendağ, daire müdürleri, oda başkanları, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Huzurevi’ne bayram geldi

Orta Park Kafeterya’da gerçekleştirilen törenin ardından Kaymakam Necmi Akman, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Başkan Yardımcısı İskender Tunç, Garnizon Komutanı Ömer Haşim Olgun, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendağ ve beraberindekiler Huzurevi’ni ziyaret etti.

Huzurevi sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Turgay Şirin, ellerini tek tek öptüğü huzurevi sakinlerine hayırlı bayramlar diledi. Evlatlarının yolunu gözleyen tüm huzurevi sakinlerine sağlık ve mutlulukla geçen bir ömür diledi. Huzurevi ziyaretinin ardından heyet, Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Gaziler Vakfı’nı ziyaret ederek dernek ve vakıf üyeleriyle bayramlaştı.

Şehitler rahmet ve minnetle anıldı

Turgutlu protokolünün son ziyaretleri ise şehit ailelerine oldu. İlk olarak Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin’in ailesi ziyaret edildi. Başta baba Mehmet Ali Şahin olmak üzere tüm aile bireylerince karşılanan Kaymakam Akman ve Başkan Şirin, aileye hayırlı bayramlar dileyerek Ali Şahin’i rahmet ve minnetle andı. Ardından Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde şehit olan Tolga Artuğ’un ailesi ziyaret edildi. Baba Ercan, anne Sevcan, kardeşler Zehra ve Kahraman Artuğ tarafından karşılanan heyet, ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Akman ve Başkan Şirin’e teşekkür etti. Ailenin evlatlarının anısını yaşatmak amacıyla yaptıkları özel odayı ziyaret eden Kaymakam Akman ve Başkan Şirin, şehit Tolga Artuğ’u rahmet, minnet ve dualarla andı.
Kaynak: İHA