MHP Antalya'da Bayramlaşma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

MHP Antalya'da Bayramlaşma
İl binasında düzenlenen bayramlaşma törenine Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Selim Yurdakul, ilçe başkanları, kadın gençlik kolları ve partililer katıldı.

"Önceliğimiz Türk milletinin birlik ve beraberliği"

Sözlerine Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak başlayan MHP Antalya Milletvekili Mehmet Selim Yurdakul, önceliklerinin Türk milletinin birlik ve beraberliği olduğunu söyledi.

Yurdakul, “Vatanımızın bütünlüğü, birliği için hayatlarını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabırlar dilerim. Giresun’da yaşanan acı haberle uyandık. 7 şehidimiz, 8’de yaralımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. İnşallah ülkemiz bu kötü olayları atlatacaktır. İster iç mihraklar, ister dış mihraklar olsun Türk milletinin birliğini ve beraberliğini kimse yıkamayacaktır. Gün kenetlenme günüdür, gün birlikte beraber olabilme günüdür. Önceliğimiz Türk milletinin birliği ve beraberliğidir. Dolayısıyla yurt içi ya da yurt dışı hangi mihraktan gelirse gelsin, bu bölücü unsurlar Türk milletinin birliğini ve beraberliğini kesinlikle bozamayacaktır” dedi.

Herkesin bayramını kutlayan MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, “İnşallah çocuklarımızla, ailelerimizle, sevdiklerimizle birlikte nice bayramlara erişmemizi Allah bizlere nasip etsin. Partimizin, ülkemizin geleceğiniz inşa etme konusunda emin adımlarla iktidara hedeflendiğini, kilitlendiğini, ayrılıkların, kırgınlıkların olmadığını belirtmek isterim. Bugünden sonra da dünden bugüne, bugünden yarına el ele vererek, gönül birlikteliğini sağlayacağız. Partimiz için bir tuğla koyan herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizde 1965 cumhuriyetçi köylü millet ile başlayıp 1969 ile milliyetçi hareket ile devam eden 47 yıllık hareketimizin mazisinde bulunun bütün şehitlere rahmet ve minnet diliyorum. Geçmişinde çile olan, gözyaşı olan bir hareketin mensupları olarak gönül birliğimizi dışarıdan gelen hiçbir saldırı bizi boşluğa düşüremeyecektir. Bizi dünden daha güçlü ve kuvvetli olarak yarınlara yürümemize vesile olacaktır. Tüm milliyetçilerin bayramını bir kez daha kutluyorum. Giresun’da düşen uçakta şehit düşen askerlerimize rahmet diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA