En Yaşlı AK Parti Üyesine Ziyaret

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Gedizli, AK Parti Turgutlu teşkilatının en yaşlı üyesi Gülümşen’i evinde ziyaret ederek bayramını kutladı.

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Turgutlu teşkilatının en yaşlı üyesi Fahriye Gülümşen’i (100) evinde ziyaret ederek bayramını kutladı.

Çocuğu olmayan ve kocası İbrahim Gülümşen 40 yıl önce hayata veda ettikten sonra hiç evlenmeyen Gülümşen, aile yakınlarının yanında kalıyor.

Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı olan ve kuruluşundan itibaren AK Partiye üye olduğu söyleyen Gülümşen, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli ve partilileri karşısında görünce çok sevindiğini ifade etti.

Anılarını Gedizli ile paylaşan Gülümşen, 'CHP dönemlerinde kıtlık ve yokluk vardı. Şimdi her şey bol çok şükür. Biz Kur'an kurslarına giderken kitaplarımızı saklardık. Çünkü buldukları zaman bizden alıyorlardı kitaplarımızı. Daha sonra camileri samanla doldurup içine hayvanları koydular. Demokrat Partili olduğumuz için bize kötü davranıyorlardı.' dedi.

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için sürekli olarak dua ettiğini belirten Gülümşen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek ve evinde ağırlamak istediğini ve kendisine yemek ikram edip kahve yapmak istediğini söyledi.

Gülünşen’i ziyaretinde konuşan Gedizli ise 'Bayramlar kucaklaşmak, helalleşmek ve hayır dua almak için iyi bir fırsat. Turgutlu teşkilatımızda yaptığımız çalışmalar sırasında 100 yaşında ve en yaşlı üyemiz olan Fahriye teyzemizi bayram vesilesi ile ziyaret ederek elini öptük. Fahriye teyzemiz Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı ve sürekli olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza dua ediyor. İşte milletin adamı olmak ve millete hizmet etmenin karşılığı budur. Bu millete gerçekten hizmet ederseniz dua alırsınız ve dua alırsanız sizin sırtınızı kimse yere getiremez. Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısının altında yatan sır budur. Rabbim Fahriye teyzemize inşallah hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA