Altıeylül'de Bayram Mesaisi

Balıkesir’in Altıeylül Belediyesi Ramazan Bayramı’nda da çalışıyor. Çağrı merkezinde vardiyalı olarak çalışan ekipler bayramda da vatandaşlara hizmet ediyor. 7/24 hizmet veren ekipler, gelen telefonlar doğrultusunda gerekli birimleri yönlendirerek sorunları çözüme kavuşturuyor.

Altıeylül'de Bayram Mesaisi
Altıeylül Belediyesi Çağrı Merkezi ekipleri bayram mesaisine başladı.

Çağrı merkezinde çalışan ekipleri inceleyen Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen, bayramda da mesai yaptıkların belirterek, "Bugün burada bayram mesaimiz devam ediyor. Vatandaşlarımız 444 06 09’u a aradıklarında bize ulaşabilirler. Bayramda da vatandaşlarımıza da hizmetimizi veriyoruz. Arkadaşlarımız fedakarca bir iş yapıyor. Arayan hemşehrilerimizin dileklerini alıp ilgili birimlere iletiyorlar, konularına göre aktarıyorlar ve vatandaşlarımıza da bilgi veriyorlar" dedi.

Bir çok teşekkür telefonu da aldıklarını söyleyen Özen, "Teşekkür eden vatandaşlarımız da çok oluyor. Bunlar da bizi mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını bayram da olsa aksatmadan alıyor ve gideriyoruz" dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise belediyenin kesintisiz hizmet veren bir kurum olduğunu belirterek, "Bu vesile ile başta tüm halkımızın Bayramını tebrik ediyorum. Belediyecilik kesintisiz bir hizmet. 7/24 deniliyor ya hakikatten öyle bir şey. Çünkü insanlarımıza hizmet eden bir birim. Doğumdan ölüme kadar her safhasında vatandaşların yanında olduğu bir kurum. Bu noktada tabi tatil de, bayram da boş geçmiyor. Çağrı merkezimiz var 7/24 esasına göre çalışan. 444 06 09 nolu telefonlarımıza gelen talepler kaşılanıyor. Zabıtamız da 24 saat çalışıyor. Olabilecek şikayetler ve karşılaşılabilecek güçlülerle ilgili olarak iletişim merkezimizde nöbet tutuluyor. Çevrede bayram esnasında oluşabilecek olumsuzlar ile ilgili görev yapacaklar. Vatandaşlarımızın karşılaşmış oldukları bir takım olumsuzlar veya belediye hizmetleri ile ilgili görmüş olduğu hususlar varsa çağrı merkezimize bildiriyor ve konu ilgili birimlere iletilerek sorunlar ortadan kaldırılıyor" dedi.

Tatil ve bayram müddetince doğum, cenaze ve bir çok işlem de olabileceğini söyleyen Kafaoğlu, "Belediyemizi cenaze aracı isteyen vatandaşlarımız da arıyor, doğum yapan vatandaşlarımız da arıyor. Doğum yapan ailelere Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ’hoş geldin bebek’ paketi hediye ediyoruz. Cenaze hizmetleri için de ilçe belediyelerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde hizmet veriyoruz" dedi.

Kaynak: İHA