Ajda Pekkan Hayranlarına Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Süper Star Ajda Pekkan, bayramın ilk gününde verdiği Çeşme konserinde, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ajda Pekkan Hayranlarına Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
Turkcell Yıldızlı Geceler Konserleri’nin ilk sanatçısı Ajda Pekkan, Çeşme’de hayranlarıyla buluştu. Çeşme, Bodrum ve İstanbul’da gerçekleştirilecek 32 konserlik Turkcell Yıldızlı Geceler’inin ilkinde, ünlü Süper Star Ajda Pekkan, Çeşme Amfi Tiyatro’da binlerce hayranına unutulmaz bir bayram gecesi yaşattı.

Coşkunun eksik olmadığı konser boyunca, Ajda Pekkan hayranları, sanatçının şarkılarına eşlik etti. Dev koronun şarkılarına eşlik etmesi ünlü sanatçının performansını artırırken, konserin bitimine yakın binlerce seyircinin sahne önünde toplanarak dans etmesi, unutulmaz anlar yaşanmasına neden oldu. Süper Star Ajda Pekkan, konseri sırasında, hayranlarının coşkusundan duygulanarak yaptığı konuşmada, bayramın ilk gününde, Çeşme’de hayranlarıyla buluşmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Ben şöhret olduktan sonra ve şöhreti devam ettirirken, kendi şarkılarımı, yıllarca birlikte söyledik, söyleyeceğiz. Ama yeni jenerasyonla, bütün bunların hepsine büyük bir sinerjiyle yaklaşmak, onlarla var olmak, bir bütün olmak, benim için o kadar önemli ki. Sizlerin takdiri, benim için o kadar önemli ki. Hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi.

Çeşme’de 10 Temmuz’a kadar devam edecek olan Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerinde, 6 Temmuz’da Sertab Erener, 7 Temmuz’da Murat Dalkılıç, 8 Temmuz’da Funda Arar, 9 Temmuz’da Murat Boz ve 10 Temmuz’da da Volkan Konak sahne alarak hayranlarıyla buluşacak.

Kaynak: İHA