Seferihisar'da Beraberlik Gecesi

Seferihisar Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi’nde verilen iftar yemeği, 2 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Seferihisar'da Beraberlik Gecesi
Seferihisar’da belediye tarafından verilen Ramazan ayının son iftar yemeğinde 2 bin kişi buluştu. Trafiğe kapatılan Atatürk Caddesi’nde verilen iftarda yola konulan masa ve sandalyelerle kurulan büyük sofrada muhteşem bir kalabalık en iyi temennilerini paylaşarak birbirleriyle bayramlaştı.

Kaymakam Çelik ve Başkan Spyer masaları tek tek gezdi

İftar yemeğinden önce Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, tüm masaları birer birer gezerek vatandaşların bayramını kutladı. Gecede üç çeşit yemek ve tatlı ikramı yapılırken, Hıdırlık Camii Hocaları Mustafa Aktaş, Muzaffer Öztürk ve Ulu Camii Hocası Zafer Tekcan tarafından iftar ve bayram duası yapıldı. İftar yemeği semazen gösterisi ve Aşk-ı Seda Grubu’nun müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşti.

Birlik ve beraberlik mesajı

Yemeğin sonunda konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer şunları söyledi: “Ramazan ayının son akşamını beraber idrak edelim ve bayramı da beraber kutlayalım istedik. Davetimizi kırmayıp geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bunu geleneksel hale getireceğiz. Belki de memleketimizin en çok ihtiyaç duyduğu şeyi, birbirimizle kucaklaşmayı bu vesileyle Seferihisar’da gerçekleştirmiş olduk. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin en güzel örneklerini gördük. 30 gün boyunca aşevimize destek veren hayırseverlerimize, başta Sayın Orhan Ala ve emek veren tüm personelimize, gönüllülerimize teşekkür ediyor, Ramazan Bayramının barış ve huzur getirmesini diliyorum.”
Kaynak: İHA