Şehit Yakınından Teröre Sert Tepki

Eskişehir’de Ramazan Bayramı’nın ilk gününü bundan 12 yıl önce şehit olan damadının kabri başında geçiren kayınpeder Halil İbrahim Özer, terör örgütlerine, "Elleri kırılsın ne diyeyim. Allah belalarını versin" diyerek tepki gösterdi.

Şehit Yakınından Teröre Sert Tepki
2004 Ekim ayında 1’inci Özel Kuvvetler Tugayı 1’inci Özel Tabur Komutanlığı emrinde görev yaparken, Şırnak Cudi Dağı Şahtepe mevkiinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Topçu Astsubay Üstçavuş İsmail Tetik’in kayınpederi Halil İbrahim Özer, bayramın ilk gününü şehit damadının kabri başında geçirdi. Kayınpeder Özer, şehit damadı için önce dua etti daha sonra eşinin de yardımıyla şehidin kabrinde bulunan çiçekleri sulayarak, küçük çaplı temizlik yaptı.

12 yıl önce şehit düşen damadı Topçu Astsubay Üstçavuş İsmail Tetik’i rahmetle anan kayınpeder Özer, “Ne diyeyim, diyecek bir şey de bulamıyorum. 12 sene önce Cudi Dağı’nda şehit düştü. Elleri kırılsın ne diyeyim. Allah belalarını versin” ifadelerini kullandı.

Şehit kayınpederi Halil İbrahim Özer, terörü lanetleyerek, gerekirse hayatta olan iki damadının ve kendisinin de vatan için şehit olacağını vurgulayarak, “Yaşım 65 bugün çağırsınlar, o askere su taşırım, ekmek taşırım ben de giderim. Bizim bu ülkeyi onlara öyle kolay teslim edecek bir durumumuz yok. İsterse iki damadım daha var onları da şehit veririm, kendim de olurum ama işte vatan hainlerini görüyorsunuz. Yani öfkemden ne diyeceğimi de bilmiyorum. Çok şükür kız torunum var ondan, şuanda 13 yaşında. Dünyalar dünyası” dedi.

Kaynak: İHA