Kavak'ta Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı dolayısıyla Kavak'ta bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Atatürk Parkı'nda yapılan törende Kaymakam Mevlüt Şekerci, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Abdulkadir Kütükçü, İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri vatandaşlarla bayramlaştı.

Kavak Müftüsü Abdullah Karaca'nın bayram duası etmesinin ardından konuşan Kaymakam Şekerci, Ramazan Bayramı'na ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Sosyal ilişkinin artmasına, dostlukların pekişmesine vesile olan bayramların komşu, akraba ve hastaların ziyaret edildiği, dargınlık ve kırgınlıkların giderilmesi için adım atıldığı günler olduğunu vurgulayan Şekerci, 'Bayramlar muhtaç durumda olanlara yardım elinin uzatılarak paylaşmanın ve yardımlaşmanın öneminin bir kez daha anımsatıldığı müstesna günlerdir. Birlik ve beraberliğin doyasıya yaşandığı bayramlarımız, aynı zamanda gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olmaktadır. Başta Kavak halkının, çalışma arkadaşlarımın, şehit aileleri ve gazilerimizin bayramını tebrik ediyorum.' diye konuştu.

Programın ardından protokol üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek buradaki personelle de bayramlaştı.

Kaynak: AA