İki Kardeş Bir Saat Arayla Öldü

Perşembe ilçesinde kalp krizi geçiren kardeşinin evine gittiğinde ölüm haberini alan ağabey, üzüntüden kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Ordu'da iki kardeş bir saat arayla geçirdikleri kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Perşembe ilçesi İmeçli Mahallesi'nde yaşayan emekli öğretmen Ergün Baştürk (55), sağanak yağış sonrasında evinin çevresinde biriken molozları temizlemek istedi.

Bu esnada kalp krizi geçirdiği öğrenilen Baştürk fenalaşarak yere yığıldı. Ergün Baştürk'e ilk müdahaleyi emekli hemşire olan eşi Saadet Baştürk yaptı.

Baştürk'ün aynı mahallede yaşayan ağabeyi Kani Baştürk (70) ise rahatsızlandığını duyduğu kardeşinin evine gitti. Evde ölüm haberini alan Baştürk de üzüntüden kalp krizi geçirdi.

Sel ve heyelan nedeniyle yolu kapanan mahalleye güçlükle ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, Baştürk kardeşlerin yaşamını yitirdiğini belirledi.

İmeçli Mahallesi Derneği Başkanı Baki Baştürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayramın ilk günü çok büyük iki acıyı birden yaşadıklarını belirterek, 'Ağabey kardeş birer saat arayla hayatını kaybetti. Acımız çok büyük. Yarın iki kardeşi toprağa vereceğiz.' dedi.
Kaynak: AA