Camiden Çıktı, Karşıdan Karşıya Geçerken Hayatını Kaybetti

Çorum’un Kargı ilçesinde, camiden çıkan yaşlı adam yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Camiden Çıktı, Karşıdan Karşıya Geçerken Hayatını Kaybetti
İddiaya göre, Kargı ilçesi Saraçlar Mahallesinde ikamet eden 81 yaşındaki Ali A., Yeni Sanayi Sitesi Camii’nde yatsı namazını kıldıktan sonra evi ile camii arasındaki Kargı-Sinop karayolundan karşıdan karşıya geçmek istedi. O sırada Sinop istikametinden Kargı yönüne gitmekte olan N.A.(44) yönetimindeki 57 FF 523 plakalı otomobil karşıdan karşıya geçmekte olan Ali A.’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola fırlayan talihsiz adamın üzeriden Kargı istikametinden Sinop yönüne gitmekte olan başka bir araç daha geçti.

Ali A.’nın yerde yattığını gören arkadaşları polis ve ambulansa haber verdi. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerine geldiklerinde vücudunda çok sayıda kırık bulunan yaşlı adamın hayatını kaybettiğini tespit etti. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından yaşlı adamın cansız bedeni Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ali A.’nın cesedinin kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi.

Öte yandan, otomobil sürücüsü N.A. gözaltına alındı. Olayla ilgili incelemenin devam ettiği öğrenildi.
Kaynak: İHA