Burhaniye'de Bayramlaşma Yapıldı

Burhaniye’de bir gelenek daha bozulmayarak, resmi bayramlaşma töreni için ilçe protokolü, kamu görevlilerive halkın bir araya geldi.

Burhaniye'de Bayramlaşma Yapıldı
Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Garnizon Komutanı, Jandarma Bölük Komutanı, Emniyet Müdürü ve Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, Dernek ve Oda temsilcileri, kurum temsilcileri ile siyasi parti Başkanları ve temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş çalışanları ve halk katıldı.

Gençlik Merkezi bahçesinde yapılan bayramlaşmanın ardından Burhaniye Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret eden protokol üyeleri hem yatan hastaların hem de hastane çalışanlarının bayramını kutladılar. Hastanenin ardından Burhaniye Kenan Sucuoğlu Huzurevini ziyaret eden protokol üyeleri huzurevinde kalan yaşlılar ile vakit geçirmelerinin ardından Burhaniye’de yaşayan şehit ailelerine ziyarette bulundular. Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Necdet Uysal eşleriyle birlikte Burhaniye’de yaşayan şehit ailelerini ziyaret ederek şehitleri bir kez daha yâd ettiler.
Kaynak: İHA