Başkan Hasan Can, Vatandaşlar Ve İlçe Protokolü İle Bayramlaştı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlar ve ilçe protokolü ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Başkan Hasan Can, Vatandaşlar Ve İlçe Protokolü İle Bayramlaştı
Ümraniye Belediyesi tarafından Ramazan Bayram’ının birinci gününde ilçe meydanında bayramlaşma töreni düzenlendi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, alana gelerek vatandaşlar ve ilçe protokolü ile bayramlaştı. Bayramlaşma törenine; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Müftüsü İlyas Yilmaztürk, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye istikrarlı bir şekilde yolculuğunu sürdürüyor”

Bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Tabi canımızı sıkan, yüreğimizi dağlayan birtakım hadiseler yaşadık. Türkiye hızlı bir şekilde emin adımlarla, istikrarlı bir şekilde yolculuğunu sürdürüyor. 14 yıllık AK Parti iktidarlığı döneminde Türkiye’de birçok güzel hizmetlere imza atıldı. Bütün bu yıldız projelerin hayata geçirilmesini hazmedemeyen çevreler, Türkiye’nin gelişmesini, kalkınmasını hazmedemeyen çevreler Türkiye’nin önünü nasıl tıkarız, Türkiye’nin önünü nasıl keseriz, istikrar ortamını nasıl bozarızın gayretleri içerisindeler” diye konuştu.

Tüm İslam aleminin Ramazan Bayram’ını kutladığını belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, " Alemi İslam darmadağın. Alemi İslam’ı bir araya getirecek olan mıknatıslar başka merkezlere odaklı. Dolayısıyla İslam alemini birbirine kenetlemeyi değil, birbirinden ayırıcı unsurlar olarak iş görüyorlar. Ve, bu unsurları bir araya getirmeye çalışan güçlü mıknatıslara da ayar bozmaya çalışıyorlar. Bu güçlü mıknatıs Türkiye Cumhuriyeti’dir. Ve, Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Kaynak: İHA