Yücel, Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Mezarlığı’nı ziyaret ederek, sahipsiz bir mezara çiçek diktikten sonra şehit mezarlarını ziyaret etti.

Yücel, Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti
Ramazan ayının son gününde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Belediye Mezarlığı’nı ziyaret etti. Başkan Yücel, Arife Günü’nde ziyaret ettiği mezarlıkta sahipsiz bir mezara çiçek dikerken daha sonra Şehit Mezarları’nı ziyaret ederek dua okudu.

Mezarlıklarda ücretsiz çiçek dağıtımı yapıldı

Alanya Belediyesi mezarlıklarda mevsimlik ve yıllık çiçek dağıtma geleneğini bu yılda sürdürdü. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce arife günü sabah saat 08.00’dan itibaren 21 mezarlıkta toplam 26 bin adet çiçek, mezarlıklara dikilmesi için vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

21 mezarlıkta çiçek dağıtıldı

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Arife Günü merkez, doğu ve batı mahallelerinde 21 mezarlıkta vatandaşlara toplam 26 bin ücretsiz çiçek dağıtımı yaptı. Batı bölgesinde Okurcalar Karaburun Mezarlığı, İncekum Karabuynuzlar Mezarlığı, Avsallar Merkez Mezarlığı, Türkler Belediye Mezarlığı, Payallar Merkez Mezarlığı, Güzelbağ Merkez Mezarlığı, Emişbeleni Merkez Mezarlığı’nda çiçek dağıtılacak. Doğuda ise Konaklı Mandıra Mezarlığı, Cikcilli Hacıbaba Mezarlığı, Oba Aşşağıoba Mezarlığı, Oba Sekilioğlu Mezarlığı, Tosmur Ak Mezarlık, Kestel Hanönü Mezarlığı, Mahmutlar Belediye Mezarlığı, Kargıcak Sahil Mezarlığı, Demirtaş Merkez Mezarlığı, Hatipoğlu Belediye Mezarlığı, Cikcilli Belediye Mezarlığı, Bektaş Mezarlığı, Kale Yamacı ve Hisar içi Mezarlığı’nda vatandaşlara çiçek dağıtıldı.

Vatandaşlara gül suyu

Alanya Belediyesi personeli, mezarlarını ziyarete gelen vatandaşlara gül suyu ve lokum ikram etti. Yakınlarının mezarlarına çiçek dikmek isteyen vatandaşlar fidelere yoğun ilgi gösterirken verilen bu hizmetten dolayı Alanya Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA