Yontürk, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın Yardımını Memnuniyetle Karşıladı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, kardeş şehir seçtiği Diyarbakır’daki 5 bin çocuğa bayram kıyafeti dağıtmasını taktirle karşıladıklarını belirten AK Parti Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk, “Bu kardeşlikten ötürü büyük bir sevinç içerisindeyiz” dedi.

Yontürk, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın Yardımını Memnuniyetle Karşıladı
AK Parti Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin Diyarbakır’ın Sur ilçesi için başlattığı yardım seferberliğine ilişkin açıklama yaptı. Bu kardeşlikten onur duyduklarını belirten AK Parti Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk, “Sur İlçe Başkanlığı olarak İstanbul İl Başkanlığı’mızın mübarek Ramazan Ayı boyunca Sur İlçemize göstermiş olduğu yakınlık ve kardeşlikten ötürü büyük bir sevinç içerisindeyiz. Ramazan’ın ilk haftasında Ulu Cami önünde tüm vatandaşlarımıza düzenlediğimiz iftara bütün İstanbul Teşkilatımız ve milletvekillerimizle katılım sağladık, bu güzel organizasyonda 5 bin vatandaşımız İstanbul’dan Sur’a kurulan gönül köprüsü ile oldukça mutlu oldu, aynı dönemde Sur Esnafımız da oldukça yoğun iki gün geçirme fırsatı buldu” dedi.

Proje kapsamında 400’e yakın çocuğun çeşitli hediyelerle sevindirildiğini belirten Yontürk, “Temellerini iftar programımızda İstanbul İl Başkanımız Selim Temurci ile beraber attığımız Sur’daki çocuklarımızı bayramlıklarla sevindirme projemizi de dün itibari ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz. 400’e yakın çocuğumuzu çeşitli hediyelerle sevindirerek bu kutsal ayı herkes için manevi değeri en yüksek şekilde tamamlıyoruz. Rabbim bize uzatılan bu ellerin karşılığı olarak tüm yardımsever teşkilatlarımızdan Allah razı olsun inşallah. Bizler bir aileyiz halkımızın sorunu bizim sorunumuzdur sözde değil özde hizmet ediyoruz. Sur için gece gündüz demeden çalışmaya, üretmeye ve desteklerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA