Mahallelerin Tüm Sorunları Birer Birer Çözülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde kanalizasyon altyapılarını yenileme hamlesine Turgutlu’nun Ören Mahallesinde devam ediyor.

Mahallelerin Tüm Sorunları Birer Birer Çözülüyor
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapıları modern bir yapıya kavuşturuyor. Bu kapsamda MASKİ Turgutlu’da 23 bin metre kanalizasyon hattını yeniliyor. MASKİ ekipleri Irlamaz ve Akçapınar’da çalışmaların başlamasının ardından Ören Mahallesindeki çalışmalarına da başladı.

Toplam uzunluğu 3 bin 200 metre olan hattın bin 500 metresi tamamlandı. Çalışmaların tamamlanması sonrasında Ören Mahallesi yeni kanalizasyon hattına MASKİ sayesinde kavuşacak.

“Altyapı çalışmalarından memnunuz”

Ören Mahallesi Muhtarı Selahattin Bekcan, altyapı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bekcan, “Çalışmalardan mahalle sakinleri olarak çok memnunuz. Mahalle olarak su sorunu da yaşamıyoruz. Çözülemeyen hiçbir sıkıntı yok Allah’a şükür” dedi.

“Vatandaşlarımız uzun yıllar altyapı sorunu yaşamayacak”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Turgutlu’da kanalizasyon hatlarındaki yenileme çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Nohutçu, “İl genelinde eski altyapıları yenileme çalışmalarımız aralıksız olarak sürüyor. Turgutlu’da ekiplerimiz Ören mahallesinde bulunan hattı yenileme çalışmalarının neredeyse yarısını tamamladı. Çalışmalarımız tamamlanınca Ören mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız daha sağlıklı ve doğru planlama yapılmış bir hatta kavuşacak. Yaptığımız yeni hamleler, vatandaşlarımızın uzun yıllar sorun çıkarmayacak altyapı sistemlerinde yaşamasını sağlayacak” dedi.

Kaynak: İHA