Vali Güvençer Turgutlu'da İncelemelerde Bulundu

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Vali Mustafa Hakan Güvençer’in ilk ilçe ziyareti olan Turgutlu’da Adalet Sarayı, CBÜ Meslek Yüksek Okulu ve CBÜ Hasan Ferdi Teknoloji Fakültesi, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığı, Tuğla ve Kiremit Sanayiciler Derneği, Metal Sanayici ve İşadamları Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı ziyaretlerine eşlik etti. Vali Güvençer’in ziyaretleriyle hareketli bir gün geçiren Turgutlu’da birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Vali Güvençer Turgutlu'da İncelemelerde Bulundu
Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Belediyesi de dahil olmak üzere çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilçeye gelen Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Kaymakam Uğur Turan’ın ziyaretlerine eşlik etti.

İlk olarak Turgutlu Adalet Sarayı ziyaret edildi

Vali Güvençer, Kaymakam Turan ve Başkan Şirin,Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre ve Ağır Ceza Hakimi Pürzan Karahan ile biraraya geldi. Ardından sırasıyla Celal Bayar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ve Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Teknoloji Fakültesi ziyaret edildi. Ziyaretlerde akademik kadro ile üniversitelere yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Aksekili Hacı Ahmet Yılmaz Maden Camii’nde kılınan cuma namazının ardından ise devam edilen program dahilinde Ticaret Borsası Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirildi.

Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Orcan, borsanın çalışmaları hakkında konuklarını bilgilendirdi. Sonrasında Ticaret ve Sanayi Odası’na geçildi. Oda Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında brifing verdi. Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığı’na gerçekleştirilen ziyarette de Başkan Hasan Yaman, sanayi sitesinin yapılanması ve hizmetleri hakkında bilgi verdi. Ziyaretler Tuğla ve Kiremit Sanayiciler Derneği ile devam ederken, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Görçiz ile bir araya gelindi. Ardından Metal Sanayici ve İşadamları Derneği ziyaretinde bulunulurken, misafirlerini ağırlayan Dernek Başkanı Tahsin Koyak ve başkan yardımcıları dernek çalışmaları hakkında Vali Güvençer ve beraberindeki heyete bilgi verdi.

Vali Güvençer’in ilçe temasları noktasındaki ziyaretleri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı ile sona erdi. Şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelinen ziyaretlerde, vatanımız ve milletimiz adına canlarını feda eden şehitlerimiz rahmet ve dua ile anıldı. Turgutlu’ya dair pek çok çalışmanın masaya yatırıldığı ziyaretlerde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Turgutlu’yu tanımak ve Turgutlu’nun önemli değerleriyle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Güvençer, tüm Turgutlu halkına selamlarını iletti. Kendilerine eşlik eden Kaymakam Turan ve Başkan Şirin’e teşekkür eden Güvençer, çalışmalarında başarılar dileyerek ilçeden ayrıldı.
Kaynak: İHA