Şeref Malkoç: Bunların içine şeytan kaçmış

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç FETÖ Terör Örgütü'yle ilgili "Bunların içine şeytan kaçmış" dedi.

Şeref Malkoç: Bunların içine şeytan kaçmış
Şeref Malkoç: Bunların içine şeytan kaçmış
Beyaz Tv'de Latif Şimşek'in modere ettiği Dinamit programının canlı yayına konuğu olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

'Bunların içine şeytan kaçmış' diyen Malko. FETÖ Terör Örgütü'yle devletin büyük bir mücadele içine girdiğini söyledi. Malkoç şu ifadeleri kullandı;

BUNLARIN İÇİNE ŞEYTAN KAÇMIŞ

Bunların içine şeytan kaçmış. Bunlarla mücadele edilecek. En önemli olan şey Türkiye bu mücadeleyi hukuk mücadelesi içinde veriyor. Sadece OHAL ilan edildi. Vatandaşta bir tedirginlik var mı?

TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR


Çalışmaların büyük bir titizlik içinde ve hukuktan ödün vermedin yürütüldüğünü ifade eden Malkoç 'İşin başında olan kamu görevlilerine de benim önerim şu. 'Kesinlikle bu işler yürürken hukukun dışına çıkmayın' İhtiyaç halinde kanun hükmünde bunu yapıyorlar. Kimsenin tereddüdü olmasın. Devlet Denetleme Kurulu her şeyi hukuk içerisinde yapabilecek bir kurum ve titiz bir çalışma yaptı.' diye konuştu.

BÜYÜK DARBE ALDI


FETÖ Terör Örgütü'nün kurumlardaki yapılanmasının büyük bir darbe aldığını söyleyen Malkoç 'FETÖ terör örgütünün sivil bürokrasindeki yapılanması önemli ölçüde darbe almıştı. Şimdi TSK'deki yapılanması çökertildi. TSK'ın bu ihraçlarla örgütün 40 yıldan beri planladıkları mekanizma çöktü. 40 yıllık bir yapıyı bir anda çözemezsiniz. Operasyon yapacak güçleri kalmadı. Zamana yayarak tamamen çökertirsiniz.' şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE