Öğrenciler Yaz Tatili Bilgievi'nde Geçiriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri, yıl boyunca gerçekleştirdiği eğlenceli ve eğitici faaliyetlerine yaz tatilinde de devam ediyor.

Öğrenciler Yaz Tatili Bilgievi'nde Geçiriyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri, yıl boyunca gerçekleştirdiği eğlenceli ve eğitici faaliyetlerine yaz tatilinde de devam ediyor. Kuran-ı Kerim, yüzme, okçuluk gibi eğitimleri alan öğrenciler yaz tatilini en iyi şekilde değerlendiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri yaz etkinlikleri kapsamında devam eden birçok etkinlik gibi Kur’anı Kerim eğitimleri de büyük ilgi görüyor. Öğrenciler, uygulanan ders programlarıyla Kur’an-ı Kerim, Siyer, Tecvid kurallarını eğlenceli aktivitelerle ve kolay ezberleme yöntemleriyle öğreniyorlar.

Profesyonel eğitmenler tarafından verilen dersler, sabah ve öğlen olmak üzere iki grup halinde gerçekleştiriliyor. Bilgievlerine kayıtlı öğrencilerin en çok talep ettiği etkinliklerden birisi de yüzme oldu. Öğrenciler sıcak yaz günlerinde hem serinlemek amaçlı hem de insan sağlığı içinde önemi büyük olan yüzme sporunu öğrenmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait yüzme havuzlarında eğitim alıyorlar. Deneyimli yüzme antrenörlerinin eğitim verdiği havuzlarda öğrenciler, sıfırdan başlayarak yüzme tekniklerini öğreniyorlar. Bilgievleri projesinde birçok spor branşında eğitimler devam ediyor.
Kaynak: İHA