'Her Öğrenci Değerlidir' Ziyaretleri Sürüyor

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Milli eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, öğrenimine devam edemeyerek örgün eğitim dışında kalan çocukların velilerini ziyaret ediyor.

'Her Öğrenci Değerlidir' Ziyaretleri Sürüyor
İlçe Milli eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir ve beraberindekiler ‘Her Öğrenci Değerlidir’ projesi kapsamında veli ziyaretlerini sürdürüyor.

Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, veli ziyaretinde yaptığı konuşmada “Öğrencilerimiz bizler için değerlidir. Bu gün burada yoğun programından dolayı yanımızda olamayan Kaymakamımız Murat Zadeleroğlu en başta olmak üzere, ilçemizdeki idare amirlerimiz ve tüm personellerimiz ile öğrencilerimizin tekrardan örgün eğitime kazandırılması için ailelerimizle görüşerek öğrencimizin eğitimine devam edememe sebebini öğrenip çocuğumuzun sorununa çare bularak çocuğumuzu ait olduğu eğitim yuvasına dönmesini sağlamaya çalışıyoruz. Bizler, Gölbaşı Eğitim Ailesi olarak, eğitimde geldiğimiz bu güzel noktayı Gölbaşı halkının özverili çalışmasına ve öğretmenlerimizin de her bir çocuğu kendi evladıymış gibi sahiplenmesine borçluyuz. Başta Kaymakamımız, Belediye Başkanlarımız, Garnizon komutanımız, mülki ve idari erkân ve halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA