Engelli Genç Kızdan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mektup

15 Temmuz darbe girişiminin 15. gününde Tokat’ın Niksar ilçesinde halk meydanları boş bırakmayarak demokrasi nöbetine devam ediyor.

Engelli Genç Kızdan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mektup
Belediye binası önünde gerçekleştirilen demokrasi nöbetinde 23 yaşında yürüme engelli Ziynet Çolak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı mektubu okudu. Ziynet Çolak yazdığı mektupta şu ifadelere yer verdi: “Ey Recep Tayyip Erdoğan. Ben seni çok seviyorum. Ben seni çok özledim. Ey Recep Tayyip Erdoğan. 15 Temmuz Cuma gecesi beni çok korkuttular. Bizi gece neden böyle korkuttular. Tüm Büyük Millet Meclisi’ni neden rahatsız ettiler. Milli Eğitimi neden rahatsız ettiler. Ben darbecilere hayır diyorum. Ey Recep Tayyip Erdoğan. Bize sahip çıktın. Allah senden razı olsun. Ben evde televizyon izliyordum. Kanallarda sinyal yoktu. Abla dedim televizyon kanallarına bir şey mi oldu. Kardeşim bilmiyorum, dedi.

Eyvah biz televizyonda haberleri izleyemeyecek miyiz. Abla ne oluyor dışarıda bir ses mi var. Annemi babamı çağır. Abla! Bana mesaj geldi. Recep Tayyip Erdoğan mesaj gönderdi. Ben mesajı okudum ve anladım. Allah Recep Tayyip Erdoğan’dan razı olsun. Bizlere sahip çıktı. Ben bu meydanlara şarjlı arabayla geldim. Ey Recep Tayyip Erdoğan. Ben 15 Temmuz Cuma gecesi balkonda ağlayarak Fetih suresini okudum. Çok şükür Allah’ım bizleri ve sizleri korudu. Ey Recep Tayyip Erdoğan. Ben Orduluyum. Tokat Niksar’da oturuyorum. Ben 23 yaşındayım. Ben engelliyim. Ben yürüyemiyorum ve ayakta duruyorum. Ey Recep Tayyip Erdoğan. Ben 5 kardeşim. Ben Müslümanım. Ben imanlıyım. Ezanları susturmasınlar. Salaları susturmasınlar. Biz ailemle namaz kılıyoruz. Biz dua ediyoruz. Biz Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber diyoruz. Bu meydandan beni duyuyor musun! Ey Recep Tayyip Erdoğan. Annem beni Isparta’da 5 sene engelli okuluna götürdü. Annem beni İzmit’te 4 sene Yeni Camii Kur’an kursuna götürdü. Allah annemden razı olsun. Ben kitap okumayı çok seviyorum. Ben Kur’an-ı Kerim’i çok güzel okuyorum. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Bu meydanlara seni davet ediyorum. Tokat Niksar’a belediye meydanımıza yanımıza gel. Ne olur kırma beni gel Cumhurbaşkanım.”
Kaynak: İHA