Taşköprü'de İftar Ve Bayramlaşma

AK Parti Adana İl Başkanlığı tarafından tarihi Taşköprü’de iftar ve bayramlaşma programı düzenlendi.

Taşköprü'de İftar Ve Bayramlaşma
İftar programına, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, AK Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç, Talip Küçükcan, Tamer Dağlı, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, AK Parti il ve ilçe yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ezanın okunması ile hep birlikte oruçlar açıldı. Daha sonra konuşan AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, “Ramazanla başlayan rahmet ve bereket ayında, hamdolsun ki Kadir gecesini icra etik. Ben tutmuş olduğunuz oruçların ve ibadetlerin kabulü olmasını temenni ediyor, hepinize afiyet olsun diyorum” dedi.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı ise “Bu Taşköprü iftarında yine siz Adanalı hemşerilerimle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu güzel Adana akşamında, bu güzel manzarada umarım bundan sonraki Ramazanları da yine hep beraber sizlerle beraber idrak ederiz. Ramazan ayının, geçtiğimiz gece idrak etmiş olduğumuz Kadir gecesinin ve iki gün sonra gireceğimiz mübarek Ramazan bayramının Türkiye için, Adana’mız için, tüm İslam coğrafyasının birlik ve beraberliğin, kardeşliğin pekiştiği dönemler olursun diye dua ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından semazen gösterisi sunuldu. Daha sonra protokol üyeleri vatandaşlar ile bayramlaştı.
Kaynak: İHA