Muratpaşa İftar Sofrası Güzelbağ'da Kuruldu

Muratpaşa Belediyesi’nce, Güzelbağ İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrası Yeşilköy ve Güzelbağ Mahalle sakinlerini buluşturdu. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta barış dünyada barış’ sözünü anımsatarak, bütün insanlığa lazım olanın barış olduğunu söyledi.

Muratpaşa İftar Sofrası Güzelbağ'da Kuruldu
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzelbağ İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasına, eşi Ümran Uysal’la birlikte katıldı.

Güzelbağ Mahalle Muhtarı Mehmet Yayan ve Yeşilköy Mahalle Muhtarı Muhammet Koca, hizmetler ve iftar programı nedeniyle Başkan Uysal’a teşekkür etti.

“Biz, insanı seviyoruz”

Ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta barış dünyada barış’ sözünü anımsatan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Bütün insanlığa lazım olan budur. Biz, hiç kimseyi, kimseden ayırmadan, bütün komşularımıza eşit hizmet yaparak hayatımızı sürdürüyoruz. Biz, insanı seviyoruz. Bundan da çok mutluyuz. Bir insanı öldüren, bütün insanlığı öldürmüş sayılır” dedi.

“Yan yana, can cana”

Milli ve dini bayramlar, özel günleri ayırt etmeden aynı içtenlikle kutladıklarını ifade eden başkan Ümit Uysal, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Bütün bayramlarımızı, özel günlerimizi komşularımızla, yan yana, can cana kutlamaya gayet ediyoruz. Kardeşleşerek, komşulaşarak, bütün varımızı yoğumuzu paylaşarak, tasada, kıvançta, iyi günde, kötü günde birlikte olabilen bir Muratpaşa, bir Antalya oluşturmaya gayret ediyoruz.”
Kaynak: İHA