Hüseyin Gülerce'den Erdoğan'a tam destek

Hüseyin Gülerce'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İsrail konusunda tam destek...

Hüseyin Gülerce'den Erdoğan'a tam destek
Hüseyin Gülerce'den Erdoğan'a tam destek
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğündeki Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Türkiye ile İsrail arasında varılan mutabakata ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirenlere tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptıklarını beğenmeyenlerin Erdoğan'ı 'davayı satmakla ve ihanet etmekle' suçladığını söyleyen Hüseyin Gülerce 'Artık bu işin yola girmesi lazım. Herkes kendi sınırları içinde hizmet yapması lazım. Dine hizmet yapılıyorsa sadece dine hizmet sınırında kalınması lazım. Sivil toplum kuruluşuysan sadece hayır, iyilik işlerinde koşturacaksın. Hükümetle işiniz yok sizin' şeklinde konuştu.

Hüseyin Gülerce'den Erdoğan'a tam destek

ERDOĞAN GEREKEN DERSİ ÇIKARDI BÖYLE BİR TAVIR ORTAYA KOYUYOR

'Mavi Marmara olayı Türk dış politikası için, bir sivil toplum kuruluşu nelere sebep olabiliyoru anlama adına örnektir' diyen Hüseyin Gülerce 'Benim anladığım kadarıyla sayın Erdoğan bu dersi çıkarmış ve böyle bir tavrı ortaya koyuyor. Şimdi kalkıp da daha önceden şöyle dediydin de böyle dediydin de bunlar sırf Erdoğan'a laf çakmak için hatırlatılan şeyler. Diyelim ki o gün yanlış yaptı kardeşim yanlıştan dönüyor hala bunu eşelemenin bir anlamı var mı? diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirenlere tepki gösterdi.