10 Bin Kişi İftar Sofrasında Buluştu

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde 10 bin kişi kurulan iftar sofrasında buluştu.

10 Bin Kişi İftar Sofrasında Buluştu
Şarkışla ilçesinde 10 bin kişi, belediyenin öncülüğünde düzenlenen ’Gönül Sofrası’ adı altında düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. İlçenin en uzun caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’ne kurulan masalarda yer bulmakta güçlük çekildi.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş Şarkışla Belediyesi’nin öncülüğünde tertip edilen ’Gönül Sofrası’ programında yaklaşık 10 bin kişi ile iftar edildiğini belirterek aynı sofrada buluşan vatandaşlara teşekkür etti. AK Parti Sivas milletvekili Hilmi Bilgin ise düzenlenen programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Belediye başkanı Ahmet Turgay Oğuz da, her Ramazan da olduğu gibi bu Ramazan’da da bir program tertip ettiklerini, Şarkışla’nın en uzun caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyleyerek,"Bu Ramazanda diğer Ramazanlara göre hazırlığımız 3 kat daha fazla, ama buna rağmen bütün cadde insanımızla dolu, bu şunu gösteriyor ki, şu son dönemde ülkemizin içerisinde bulunduğu durum düşünüldüğü zaman birlik beraberliğimizi vatandaşlarımız en üst seviyede yaşamak istiyor." şeklinde konuştu.

Program, mehteran ekibinin gösterileri, Kur’an-ı Kerim tilaveti’nin ardından TRT ilahi ekibinin ilahileriyle sona erdi.
Kaynak: İHA