Turgutlu'da İçme Suyu Çalışmaları Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun 25 bin metrelik içme suyu şebekesini tamamen yenileyerek ilçeye daha sağlıklı su ulaştırıyor.

Turgutlu'da İçme Suyu Çalışmaları Başladı
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu ilçesinde başladığı kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları hızla devam ederken, içme suyu şebeke yenilemelerine de başladı.

MASKİ’nin Turgutlu’da gerçekleştirdiği eski içme suyu şebeke çalışmaları kapsamında Hacıisalar, Irlamaz, Kabaçınar, Karaköy, Kuşlar, Ören ve Yunusdere olmak üzere 7 mahallede toplamda 25 bin metrelik hat döşemesi yapılacak. Yenileme işlemlerine ilçenin Akçapınar Mahallesiyle başlayan MASKİ ekipleri, mahallede yaklaşık 5 bin metre içme suyu hattı döşüyor.

“Güzel işler yapıldığına inanıyoruz”

Ana kanalizasyon hattı döşeme işlemlerinde sona yaklaşılan Akçapınar Mahallesi Muhtarı Hamza Çalık, MASKİ’nin mahallede gerçekleştirdiği faaliyetlerle ilgili konuşarak, “Çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Kanalizasyon hattımızın yenilenmesi bitmek üzere, içme suyu şebekemize de başlandı ve hızlı bir şekilde yapılıyor. Hizmetlerden memnunuz. Güzel işler yapıldığına inanıyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.” dedi.

Kaynak: İHA