Kartal Oto Yönetimi'nden Başkan Altınok Öz'e Teşekkür Plaketi

Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan ve yönetim kurulu üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyeret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Kartal Oto Yönetimi'nden Başkan Altınok Öz'e Teşekkür Plaketi
Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan ve yönetim kurulu üyeleri Kartal sanayisinin gelişimi için hizmetlerden dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ ziyarette bulunarak hazırladıkları teşekkür plaketini takdim etti.

Ziyarette Oto Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Demirhan, “Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e sanayimize yapmış olduğu değerli hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Marifet iltifata tabidir, bizler de tüm oto sanayi esnafımız adına kendilerine bir teşekkür plaketi hazırladık. Tüm esnafımızın sevgilerini selamlarını iletiyoruz. Belediye başkanımızın Kartal’da yaptığı güzel hizmetleri takdir ediyor ve bundan sonra da Kartal’a daha güzel projeler kazandıracağına inanıyoruz. Yapacağı çalışmalar için Başkanımıza başarılar diliyoruz” diyerek Başkan Altınok Öz’e teşekkür plaketini takdim etti.

"Kartal’ın sorunlarıyla ilgilenmek bizim görevimizdir "

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan ve yönetim kurulu üyelerinin sanayi esnafı adına kendisine sundukları plaket için teşekkür ederek şunları söyledi: “Belediye çalışmalarından zaman buldukça tüm derneklerimize olduğu gibi oto sanayimize de ziyaretlerde bulunuyor, sorunlarını dinliyor ve belediye olarak destek ve yardımlarımızı esirgemiyoruz. Kartal’ın sorunlarıyla ilgilenmek bizim görevimizdir. El birliğiyle daha güzel bir Kartal ve yarınlar için çalışıyoruz. Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor işlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA