Gebze'de Demokrasi Şehitlerine Dua Edildi

15 Temmuz darbe girişimine karşı başlatılan milli irade ve demokrasi nöbetinde kent meydanını dolduran Gebzeliler, darbe girişimini engellemek isterken şehit olan vatandaşlar ve vatan savunmasında şehit olan asker ve polisler için dua etti.

Gebze'de Demokrasi Şehitlerine Dua Edildi
15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de başlayan milli irade ve demokrasi nöbetlerinde 15. gün geride kaldı. Gebzelilerin aileleriyle birlikte her akşam kent meydanında tuttuğu demokrasi nöbetine, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, Gebzespor yöneticileri ve futbolcuları, STK’lar ve dernekler katılarak destek verdi. Her akşam olduğu gibi kent meydanında devam eden Gebzelilerin milli irade nöbeti Kur’an tilaveti ve dua edilmesiyle başladı.

Binlerce Gebzeli darbe girişimine engel olmak isterken Hakk’a yürüyen demokrasi ve milli irade şehitleri ve vatan savunmasında şehit olan asker ve polisler için dua etti.
Kaynak: İHA