Başkan Üzülmez Milli İrade Ve Demokrasi Nöbetinde

FETÖ Terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından meydanlara akın eden Kartepe Belediye Başkanı İbrahim Üzülmez ve Kartepeliler Perşembe pazar alanındaki demokrasi nöbetine destek veriyor.

Başkan Üzülmez Milli İrade Ve Demokrasi Nöbetinde
Kartepe halkı 15 Temmuz gecesinden itibaren demokrasi nöbetini tutarak milli iradeye destek veriyor. Saat 21.00’den itibaren bayraklarını alarak Perşembe pazar alanına gelen vatandaşlar, çoluk çocuk, yaşlı, kadın demeden demokrasi nöbeti tutuyorlar. Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez de demokrasiye sahip çıkmak için her gece Perşembe Pazar alanında binlerce vatandaşla birlikte demokrasi nöbetine destek veriyor. Başkan Üzülmez, ayrıca vatandaşlarla sohbet ederek şikayet ve isteklerini dinliyor.

Milli irade ve demokrasi nöbetinde vatandaşlara hitap eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzüllmez, "Gün ayrışma günü değil, devletin bekası için birlik olma günüdür. Siyasetten, kişisel kin ve hırslardan arınmış olarak milli mücadelemize bir tuğla koyma günüdür. Birlik, beraberlik ve demokrasi ruhunun paylaşıldığı meydanları, bir sıfırdan büyüktür düşüncesiyle ve vatan millet şuuruyla boş bırakmayan Kartepe ve Kocaeli halkımız başta olmak üzere, Türkiyemiz’in doğusundan batısına her köşesindeki meydanları dolduran aziz ve asil milletimize minnetlerimi sunarım” dedi.

Kaynak: İHA