Başkan Aksoy, SAKEM Çalışmalarını İnceledi

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) kurslarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Aksoy, SAKEM Çalışmalarını İnceledi
SAKEM Aşağı Tokatlı Şubesindeki kursları ziyaret eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Eylül - Haziran döneminde 157 kurs 3156 kursiyer ile SAKEM’in yine alanında tek olmaya devam ettiğini söyleyerek yaz aylarında tatil nedeni ile bu rakamların biraz düştüğünü ancak buna rağmen mevcutta 28 kurs ve 342 kursiyer ile çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy, “Daha önce de ifade ettiğim gibi Safranbolu’ya özgü hediyelik eşyaların üretilmesi amacı ile kurduğumuz SAKEM kısa sürede edindiği tecrübe ve birikim ile adını artık nerdeyse tüm dünyaya duyurdu. Geçtiğimiz aylarda Yazıköy TOKİ, Yukarı Tokatlı ve Barış Mahallemizde açtığımız şubelerimiz ile sayısını 8 şubeye çıkarttığımız SAKEM söz verdiğimiz ve talebin artması ile tüm mahallelerimize yayılıyor. Bu günde Aşağı Tokatlı Şubemizdeki çalışmaları yerinde incelemek için bir ziyaret gerçekleştirdik. Burada gördüğünüz gibi birbirinden güzel çalışmalar gerçekleşmekte. Ben tüm SAKEM çalışanlarımızı ve kursiyerlerimizi kutluyorum. Kursiyerler artık burada edindikleri deneyim sonucunda bireysel sergilerde açıyor. Sergilerde de görüyoruz ki birbirinden güzel eserler ortaya çıkıyor” dedi.

Kaynak: İHA