Kullar Kapalı Pazar Alanının Çalışmaları Başladı

Başiskele Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarına devam ediyor.

Kullar Kapalı Pazar Alanının Çalışmaları Başladı
Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Başiskele Kullar Yakacık mahallesi Volkan ve Paşazade sokak üzerine inşa edilecek olan kapalı pazar yeri ve otopark projesinin çalışmalarına başladı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ekipleriyle birlikte çalışmaları ve projeyi yerinde inceleyerek iş hakkında teknik ekibinden bilgi aldı. 2 bin metrekarelik alanı kapsayan proje kapsamında 180 metrekare idari bina, 64 adet pazar tezgahı ve 25 araçlık otopark bulunuyor. Kapalı pazar yeri ve otopark projesini diğer birçok pazar projesinden ayıran özelliği ise kapalı sistem ve güvenlik kamerası sistemlerini içinde barındırıyor olması.

Ziyaretin ardından konuşan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: “Hizmet belediyeciliği çalışmalarımız kapsamında seçim beyannamemizde söz verdiğimiz gibi Kullar Yakacık mahallesi kapalı pazar yeri ve otopark projemizin çalışmalarına başladık. Bir diğerini de Yeniköy Merkez mahallesinde hayata geçireceğimiz kapalı pazar yerleri projelerimiz tamamlandığında bölgelerin büyük bir ihtiyacı tamamlanmış olacak” dedi.

Kaynak: İHA