Akhisar'da 40 Mahalleyi Sevindiren Çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Akhisar ilçe ziyaretleri kapsamında Topluca grup yollarında yürütülen 29 kilometrelik asfalt çalışmasını da inceledi. Genel Sekreter Halil Memiş, 40 mahallenin doğrudan faydalanacağı yoldaki asfalt çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Akhisar'da 40 Mahalleyi Sevindiren Çalışma
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akhisar ilçesine bağlı Topluca Mahallesi grup yollarında asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor. 29 kilometrelik yol ağında gerçekleştirilen ve 40 mahallenin faydalanacağı asfalt çalışmalarını Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile birlikte inceledi.

“4 bin 600 kilometrelik yol ağı asfaltlanacak”

Topluca grup yollarında yapılan 29 kilometrelik asfalt hakkında bilgi veren Genel Sekreter Halil Memiş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün de işaret ettiği üzere, Büyükşehir Belediyemiz sorumluluğunda olan 4 bin 600 kilometrelik yol ağını asfalta kavuşturmak için geçtiğimiz yıldan itibaren bir kısmı sathi kaplama bir kısmı da sıcak asfalt olmak üzere 2-3 yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Buradaki çalışma da önemli bir adım. Önemli bir yol güzergâh üzerindeyiz. Akhisar ilçemizi Gördes’e bağlayan Topluca grup yolundayız. Burada 29 kilometrelik çalışma yapılıyor. Bunun 20 kilometresi sathi kaplama geri kalan 9 kilometresi sıcak asfalt olacak. Yolun uzunluğuyla orantılı olarak da faydalanan halk kitlesi çok önemli. Burada doğrudan yolun güzergahında bulunan 20 mahalle var. Ama toplamda bu yol 40 mahalleye hitap ediyor. Bu anlamda en kısa zamanda çalışmalar bitecek. Vatandaşlara hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA