Osman Gökçek'ten ihanet tweeti atan hainlere sert tepki

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatör Osman Gökçek FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası sosyal medyadaki ihanet mesajlarını bir bir deşifre etti.

Osman Gökçek'ten ihanet tweeti atan hainlere sert tepki
Osman Gökçek'ten ihanet tweeti atan hainlere sert tepki
Gökçek, Beyaz Tv'de ekrana gelen Sürmanşet darbe girişimi sonrası sosyal medyada ihanet tweetleri atan Can Dündar, Berna Laçin, Tuncay Opçin, Leman Sam, Hakan Şükür, Feyzi İşbaşaran, Nilgün Belgün, Genco Erkal ve Enes Kanter gibi isimleri sert sözlerle eleştirdi.

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatör Osman Gökçek, Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın moderatörlüğü ile ekrana gelen 'Sürmanşet' programında önemli açıklamalarda bulundu.

BAK GÜLBEN HANIM GÖR SAVUNDUĞUN CAN DÜNDAR'I


'Milletimizin kimin ne olduğunu bilmesi lazım' diyerek kalkışma gecesi darbecilere destek veren isimlerin başında gelen Can Dündar'ın ihanet tweetlerini gösteren Gökçek 'Tanıyın Can Dündar'ı. Gülben Ergen Can Dündar için yumruğunu kaldırmıştı. Bak Gülben hanım sizin savunduğunuz Can Dündar neler söylüyor. Bunları unutmamak lazım. Bunları görmek lazım.' dedi.

BU KADAR MI DÜŞMANSINIZ VATANINIZA

Can Dündar'a soruyorum. Ülkene nasıl geleceksin? Ankara'da nasıl gezeceksin? İstanbul'da bir kafede oturup birisiyle nasıl sohbet edeceksin? Bu memleketin havasını nasıl soluyacaksın? Sizler gece evinde rahat uyurken insanlar şehit oluyorlardı, mücadele ediyorlardı. Siz de hiç utanma yok mu? Hiç arlanma yok mu, bu kadar mı düşmansınız vatanınıza?'

Osman Gökçek'ten ihanet tweeti atan hainlere sert tepki

HİÇ Mİ UTANMANIZ YOK


Berna Laçin'in attığı tweeti de gösteren Gökçek 'Sizde hiç vicdan yok mu? Bütün televizyonlarda reklamları yayınlanıyor bu kadının. Bu memleketten ekmek yiyorsunuz, hiç mi utanmanız yok?' şeklinde konuştu.

O GECE BEYAZ TV SUSTURULDU


Ekrem Dumanlı'nın medya susturuluyor şeklindeki tweetine de tepki gösteren Gökçek 'Ekrem bey Türkiye'de o gece Beyaz Tv susturuldu. Bir medya susturulduysa o da ben susturuldum. Sabaha kadar yayın yapamadım. Çünkü o sizin desteklediğiniz FETÖ'nün alçak adamları Türksat'taki çanakları helikopterden tarıyorlardı. Sizler bu kadar yalancı insanlarsınız. ' diye konuştu.

ÜLKESİNE DÜŞMAN HAYSİYETSİZLER VAR


Tuncay Opçin, Leman Sam, Hakan Şükür, Feyzi İşbaşaran, Nilgün Belgün, Genco Erkal ve Enes Kanter gibi isimlerin darbe gecesinde attığı yanıltıcı tweetleri gösteren Gökçek 'Bunlar yalancı sahtekar ve ülkesine düşman olan haysiyetsizler de var.

GÖKÇEK'TEN HAKAN ŞÜKÜR'E: VATANIN YOK ARTIK SENİN


Gökçek FETÖ'cü Hakan Şükür'in 'Sokağa çıkma' şeklindeki tweetine de oldukça sert bir yanıt verdi. Gökçek 'Sen Türkiye'de artık sokağa bile çıkamıyorsun. Çünkü gelemiyorsun. Vatanın yok artık senin. Sakarya'ya bir gel de Sakaryalı vatandaş ne diyecek? ' dedi.

BEYAZ GAZETE