Muhtarlar Demokrasi Nöbetinde

AĞRI – Ağrı’nın Eleşkirt ilçesindeki muhtarlar, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyor.

Muhtarlar Demokrasi Nöbetinde
Eleşkirt Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği üyeleri, Eleşkirt Hükümet Konağı bahçesinde demokrasi nöbeti tutanlara destek vererek lahmacun ve ayran ikramında bulundu. Burada konuşan Dernek Başkanı Naci Sarı, “Kahramanlık destanı yazan şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. İnşallah Rabbim bize de böyle bir unvan nasip eder. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Tüm Türk milletinin ve Müslüman coğrafyasının duaları onlarla beraberdir. Burada her gün demokrasi nöbetine iştirak etmekten büyük onur duyuyoruz. Kardeşlerimiz evlatlarını, anne ve babalarını hiç düşünmeden şehitlik şerbetini içmek için öne atıldılar. Kimisi göğsünü çakalların namlularına siper etti. Bir diğeri tankın önüne yattı. Biz burada demokrasi nöbeti tutuyoruz demek bile ağrıma gidiyor. Şehit kardeşlerim hakkınızı bize helal edin. Allah’ın izniyle hiçbir zaman bu bayrak yere düşmeyecek. Böyle bir günde nöbette kalan kardeşlerimize bir şeyler ikram ediyoruz demek bile bizi utandırıyor. Sadece bu kardeşlerimize hizmet etmek istedik. Bu millet, devletinin kendisine ihtiyaç duyduğunda neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterdi. Rabbim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin” dedi.

Eleşkirt Hükümet Konağı bahçesindeki demokrasi nöbetine İlçe Kaymakamı Abdulkadir Okay, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, İl Genel Meclis Üyesi Naim Tekin, belde belediye başkanları, ilçedeki kurum amirleri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA