Kırkağaç'ın Su Depoları Da Yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu depolarının yenilenmesinde hız kesmiyor. Manisa’nın 17 ilçesinde bakımsız ve eski depo bırakmamak adına çalışan MASKİ yaptığı çalışmalarla Kırkağaçlı vatandaşların da yüzünü güldürüyor.

Kırkağaç'ın Su Depoları Da Yenileniyor
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalılara ulaşan suyun kalitesini artırmak için il genelinde çalışıyor. Vatandaşların daha sağlıklı içme suyu tüketmeleri için depoların bakım-onarım çalışmalarını gerçekleştiren MASKİ ekipleri, Kırkağaç’ta da düğmeye bastı. Ekipler ilçede bulunan Bostancı, Çatlıcak, Dualar, Dere, Hacet, Çobanlar, Gökçukur, Halkaavlu, Kuyucak ve Küçükyayla mahallelerinde çalışmalarına başladı.

MASKİ ilçede ayrıca Musahoca ve Kınık’ta sıfırdan su deposu inşa edecek.

Depolarda yapılacak çalışmalar

Bakım-onarımları yapılan depoların dış cepheleri ve içlerin boyanacağı aynı zamanda depolarda bulunan boru sistemlerinin de değiştirileceği bildirildi.

Çevre düzenlemesi ile son verilecek çalışmalarla vatandaşlara sağlıklı su ulaştırılmış olacak.

Kurulduğu günden bu yana su depolarının yenilenme çalışmalarını sürdüren MASKİ, ilçede Gebeler, Hamitli, Alacalar, Söğütalan ve Sakarlı mahallelerinde vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli su ulaştırmanın ilk adımını atmıştı.
Kaynak: İHA