Ereğli'de Demokrasi Nöbetinde Ücretsiz Servis Hizmeti

Konya’nın Ereğli ilçesinde, demokrasi nöbeti tutan vatandaşların gece geç saatlerde evlerine gidebilmeleri için Ereğli Belediyesi ve minibüsçüler kooperatifi işbirliğinde ücretsiz minibüs kaldırılıyor.

Ereğli'de Demokrasi Nöbetinde Ücretsiz Servis Hizmeti
Yunus Emre Meydanında toplanan yüzlerce vatandaş demokrasi nöbetini sürdürürken Ereğli Belediyesi ve Minibüsçüler Kooperatifi ücretsiz servis hizmeti sunuyor.

Gece geç saatlerde evlerine gitmek isteyen vatandaşlar için sunulan hizmete teşekkür eden vatandaşlar ayrıca Ereğli Belediyesinin sıcak ve soğuk ikramlarını takdir ettiklerini belirttiler.

Kooperatif Başkanı Adnan Kümüş, hain darbe girişiminin halkın iradesi ile püskürtüldüğünü kaydederek, “Kooperatif olarak demokrasiye sahip çıkan vatandaşlarımıza bizde ücretsiz minibüs hizmeti vererek destek oluyoruz. Hem demokrasiye sahip çıkma adına nöbet tutuyor hem de evine gitmek isteyen vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Bu hizmetin sağlanmasında emeği geçen Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği demokrasi nöbetine siyasi görüş ve düşünce katılmaksızın her kesimden ve her yaştan vatandaşın katıldığını ifade etti.

Minibüsçüler Kooperatifinin desteğinin de önemli bir mesaj verdiğine dikkat çeken Özgüven, Kooperatif Başkanı Kümüş nezdinde tüm üyelere teşekkür etti.
Kaynak: İHA