Aydın'da 15 Polis Memuru Tutuklandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde FETÖ operasyonları kapsamında iki gün önce gözaltına alınan 15 memuru, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 15 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın'da 15 Polis Memuru Tutuklandı
Nazilli’de 15 Temmuz sonrası başlayan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları hız kazandı. Operasyonlarda daha önce hakim, savcı ve öğretmenler gözaltına alınmış, gözaltına alınanların bir kısmı da tutuklanmıştı. Edinilen bilgiye göre, soruşturma kapsamında iki gün önce gözaltına alınan 15 polis memuru, bu gece adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüpheliler, tutuklanarak Nazilli E Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na götürüldü. Ayrıca, tutuklanan polislerin çeşitli şehirlerden gelen akrabaları, adliye sarayı dışında görüntü çeken gazetecilere saldırdı.

Alınan bilgiye göre, tutuklanan polislerin isimleri şöyle: Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Nedim K., Mehmet T., Orhan Ç., Mehmet T., Zeki K., Asef K., Bekir E., Volkan A., Yaşar A., Bayram E., ve Mehmet T. İle isimleri öğrenilemeyen 3 kişinin daha tutuklandığı öğrenildi.
Kaynak: İHA