AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven Açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık basın toplantılarında konuşan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ikinci bir emre kadar gündüz işte gece nöbette olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven Açıklaması
İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken katıldı.

Darbe karşısında ki demokrasi nöbetinin 12. gününe geldiklerini, ikinci bir emir gelene kadar geceleri nöbet tutmaya devam edeceklerini belirten İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, gündüz işte gece nöbette olmaya devam edeceklerini dile getirdi. Yurdunuseven, “Gün geçtikçe her yeni günde yeni bir belge, yeni bir fotoğraf ve yeni bir video kaydı ortaya çıktıkça bu darbe kalkışmasının ne kadar ağır, ne kadar önceden planlanmış olduğunu görüyoruz. Bütün bunları halkımızda FETÖ denen gruba mensup olan vatandaşlarımızın birçoğunda gördüler ve dönüşler olduğunu da görüyoruz. Zaten bu FETÖ denen oluşum tamamen maddi destekli ve aralarında maddi kaynaklı ilişkiler söz konusu. Allah onlara da hidayet nasip etsin. Onların gerçeği görmesini Allah nasip etsin. O gece büyük bir badire atlatıldı. 15 Temmuz bana göre demokrasimizde kara bir lekesidir. Hükümetimizde 15 Temmuz’un şehitleri anma günü ve Boğaziçi köprüsünün adının da 15 Temmuz Şehitler köprüsü olarak değiştirilmesine karar verildi.

İnşallah Allah böyle günleri bir daha milletimize göstermesin” diye konuştu.

Kaynak: İHA