Vali Çakacak'tan Oda Ve STK'lara Teşekkür

İçel Valisi Özdemir Çakacak, 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimine karşı Cumhuriyet Meydanı’nda halkın demokrasi nöbetine destek veren oda ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Vali Çakacak'tan Oda Ve STK'lara Teşekkür
İçel Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mahmut Arslan, İçel Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer, İçel Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin İpek ve Gürsoy Otomotiv sahibi Alper Gürsoy, Vali Çakacak’ı makamında ziyaret etti. Oda ve STK başkanları, Vali Çakacak’a, 15 Temmuz’da Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanmış çeteciler tarafından gerçekleştirilen darbe teşebbüsüne karşı milletle el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde devletin ve milletin yanında olduklarını ifade ettiler.

İşadamlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyetti dile getiren Çakacak, “Milli iradeye kastedilen ilk günden bu yana gösterdiği dik duruşuyla ve Cumhuriyet Meydanı’nda halen devam eden, her akşam gencinden yaşlısına binlerin, on binlerin devam ettirdiği ‘Demokrasi Nöbeti’ndeki İçellileri destekleyerek, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergileyen tüm meslek kuruluşlarımıza ve STK’larımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

İşadamları ise her zaman devletin ve milletin yanında olduklarını vurgulayarak, ilk günden bu yana gösterdiği dik duruşu ve süreci etkin bir şekilde yönetmesi ile bu büyük tehlikenin, bir kişinin burnu dahi kanamadan atlatılmasını sağladığı için Vali Çakacak’a şükranlarını sundular.
Kaynak: İHA