Mustafa Ceceli Demokrasi Nöbetinde

Kayseri’deki demokrasi nöbetine ünlü sanatçı Mustafa Ceceli de katıldı.

Mustafa Ceceli Demokrasi Nöbetinde
Cumhuriyet Meydanı’ndaki demokrasi nöbetinin onuncu günü yine on binlerin katılımıyla gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, nöbete eşi İkbal Çelik ile katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de eşi Neşe Özhaseki ile alana geldi. Veli Süleyman Kamçı, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve ünlü sanatçı Mustafa Ceceli de Kayseri halkıyla milli irade için nöbetteydi.

"BİR BELAYI DEF ETTİK"

Platformda bir konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ülkemizin bir belayı atlattığını belirterek, "Bir darbeyi def ettik. Büyük bir imtihan verdik. Elbette şimdi keyfini çıkarmak bizim hakkımız. Başarılı olsalardı ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın canına kast etselerdi iç savaş çıkacaktı. Ülkenin güneydoğusunu parçalamak istiyorlardı. Bu ülkeyi çökertmek istiyorlardı. Zalimlerin hesap edemedikleri üç şey vardı. Bütün planların üstünde plan yapan Yüce Allah’ın olduğunu bilmiyorlardı. Bütün kötülüklere karşı dimdik ayakta duran Recep Tayyip Erdoğan’ı tanımıyorlardı. Sizin gücünüzü bilmiyorlardı. Bunların hepsi bir araya geldiği zaman Allah’a hamdolsun şimdi bayram yapıyoruz." dedi.

Bakan Özhaseki, Kayseri’de ilk günden beri Vali Kamçı, Başkan Çelik ve kendi ailesinin demokrasi nöbetinde olduğunu belirtti.



MEYDAN TEKBİRLERLE İNLEDİ

Demokrasi nöbetinin altıncı gününe Ünlü Sanatçı Mustafa Ceceli de katıldı.

Ceceli meydanı dolduranlarla birlikte tekbir getirdi ve ardından ilahiler söyledi.



Kaynak: İHA